File de păstrăv Cajun

File de păstrăv Cajun


16 octombrie – 1939 aduce raționalizarea zahărului în Olanda. 1984 este anul în care sud africanul Desmond Tutu ia Premiul Nobel pentru Pace ca oponent al apartheid-ului, luptător pentru drepturile omului și campanii de eliberare a celor oprimați, campanii împotriva SIDA, TBC, sărăcie și rasism, acesta ia în 2009 Medalia Prezidențială pentru Libertate. În plus, a făcut apel către țările lumii participante la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008, spunând: <>. În 1990 moare cântărețul american de jazz Art Blakey ce a condus timp de 30 de ani trupa Jazz Messengers – o frumoasă piesă pentru copii Dat Dere (that there). Este Ziua Mondială a Alimentației.

Ingrediente :

450 g file de păstrăv (1 cm grosime)
1 ceapă verde, tocată
1 lămâie tăiată în patru
1 linguriţă boia
½ linguriţă oregano uscat
½ linguriţă condimente cu chili
½ linguriţă pudră de muştar
¼ linguriţă cimbru uscat
1 vârf de cuţit ardei roşu
2 linguriţe ulei vegetal
2 linguriţe pătrunjel proaspăt
½ linguriţă sare
¾ linguriţă piper

Preparare:

Într-un castron, se amestecă piperul, boiaua, sarea, oregano, condimentele din chili, pudra de muştar, cimbrul şi ardeiul roşu.
După ce se scurg bine pe nişte şerveţele, bucăţile de păstrăv se ung pe fiecare parte cu ulei, apoi cu amestecul de boia de mai sus. Se aşază într-o tavă acoperită cu folie şi se lasă la cuptor câteva minute, se îndepărtează după 10 minute folia și se mai lasă până ce păstrăvul prinde culoare, încă câteva minute; se scoate păstrăvul şi se pune pe un platou, se presară pătrunjel şi ceapă verde, după care se stoarce un sfert de lămâie deasupra. Se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu carne, Peşte, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*