Salată de somon

Salată de somon


15 octombrie – în 1582 foarte puține țări au adoptat la această dată calendarul gregorian, Italia, Polonia, Spania și Portugalia, alte țări catolice au adoptat noul calendar în 1752, moment în care a fost nevoie de o corecție de 11 zile, renunțând astfel la calendarul iulian. În România acesta a fost introdus în 1919. Ivan cel Groaznic cucerește hanatul Kazanului, locuitorii considerându-se poporeni din Kazan sau musulmani din Kazan. În 2001 moare de pneunomie, la 100 de ani, Zhang Xueliang – conducător chinez al Manciuriei, arestat la domiciliu 40 de ani, dedicându-și acest timp studiului Bibliei și al dinastiei Ming. Este Ziua Internațională a Nevăzătorilor.

Ingrediente:

200 g somon
3 ouă fierte bine
3 roşii tăiate cuburi
50 g macaroane
100 g brânză tăiată cuburi
50 g murături tăiate cuburi
1 rădăcină ţelină, tăiată cubuleţe
80 ml maioneză
2 linguri oţet
sare, după gust

Preparare:

Într-o castron se combină somonul cu ouăle fierte, sfărâmate, se adaugă roşiile, macaroanele, se omogenizează bine, se incorporează apoi brânza şi murăturile, ţelina şi oţetul. Se adaugă maioneza, se amestecă bine salata obţinută se condimentează cu sare şi piper, după care se păstrează la rece până în momentul servirii.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Peşte, Reţeta zilei, Salate, Salate cu brânză, Salate cu carne, Salate cu legume, Salate cu ouă, Salate cu peşte.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*