Supă de praz cu morcovi

Supă de praz cu morcovi


9 octombrie – este abolită sclavia în Costa Rica (1824), în 1876 are loc prima conversaţie la telefonul cu fir, în 2004 au loc pentru prima dată alegeri în Afganistan, în 1954 se naşte actorul român Adrian Pintea, în 1928 moare cântăreţul belgian Jacques Brel. Uganda serbează proclamarea independenţei (1962). În 9 octombrie – rata şomajului în America ajunge la 9,3%. În 9 octombrie 2009 se va decerna Premiul Nobel pentru Pace.

Ingrediente:

2 fire de praz, partea albă
2 morcovi
1 kg carne de vită
150 g bob
3 L apă
9 linguri ovăz
sare şi piper măcinat

Preparare:

Se bune bobul la fiert într-un vas cu apă clocotită. Morcovii şi prazul se curăţă, se spală bine şi se taie bucăţi, apoi se împrăştie în vasul cu bob, se adaugă apoi ovăzul şi se lasă să fiarbă la foc mic până se înmoaie carnea. Spre final, se presară sare, se condimentează cu piper şi se poate servi.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*