Macaroane cu anşoa şi brânză de oaie

Macaroane cu anşoa şi brânză de oaie


13 noiembrie – în 1985 a erupt vulcanul Monte Ruiz în Anzii Cordilieri, pe teritoriul Columbiei, care a făcut 25.000 victime. În 1990 a fost scrisă prima pagină World Wide Web. În 354 se naşte Sfântul Augustin, primul care a elaborat o teorie sintetică despre graţia divină, afirmând ca Dumnezeu este stăpânul absolut al voinţei şi că, sub acţiunea graţiei, omul este liber. În 1974 moare regizorul italian de film, Vittorio De Sica, al Ciociarei, cea care-şi apăra fiica adolescentă de ororile războiului.

Ingrediente:

400 g macaroane
100 g brânză sărată, de oaie
30 g măsline negre
2 căţei de usturoi
30 g anşoa
ulei de măsline
piper proaspăt măcinat
frunze de pătrunjel

Preparare:

Se fierb macaroanele al-dente. Între timp se omogenizează usturoiul pisat, cu anşoa şi ulei, până devine pastă. Se scurg macaroanele şi se transferă într-un vas mare. Se incorporează brânza mărunţită, măslinele-rondele şi pasta mai sus preparată. Se asezonează cu piper proaspăt măcinat. Se garniseşte cu frunze de pătrunjel.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Pizza şi paste, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*