Salată de varză

Salată de varză


18 noiembrie – în 1820 a fost descoperită Antarctica de către comandantul american Nathaniel Palmer, În 1926, George Bernard Shaw refuză sa accepte banii pentru Premiul Nobel, spunând: “Pot să-l iert pe Alfred Nobel pentru că a inventat dinamita, dar numai o persoană diabolică a putut să inventeze Premiul Nobel”. În 1787 se naște Louis Jacques Mandé Daguerre, pictor francez, cel care a descoperit primul procedeu de fotografiere, iar în 1962 moare Niels Bohr, fizician danez, laureat (1922) al Premiului Nobel pentru fizică. Este Ziua Națională în Letonia, proclamarea independenței, în 1918.

Ingrediente:

450 g varză, dată prin răzătoarea mare
1 fir de praz, tocat
4 morcovi, tocaţi
80 g zahăr
80 ml lapte
125 g maioneză
2 linguri oţet de vin alb
1 linguriţă seminţe de ţelină
½ linguriţă sare

Preparare:

Într-un castron mare se combină maioneza cu laptele, zahărul, seminţele de ţelină, la care se adaugă varza, morcovii şi prazul. Se condimentează cu sare şi oţet, se acoperă vasul cu o folie de plastic şi se pune la frigider pentru cel puţin 4 ore, amestecând din când în când.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*