Chiftele din carne de porc mistreţ

Chiftele din carne de porc mistreţ


27 decembrie – 2000: Cu ocazia împlinirii a 2000 de ani de creştinism şi a sfârşitului de mileniu, Banca Naţională a României a pus în circulaţie o monedă comemorativă din aur, având un tiraj de numai 1.000 de exemplare. În 2004, îsi face prezenţa notabilă o stea neutronică prin explozie cosmică, numită magnetar, SGR 1806-20, avea un puternic câmp magnetic, emiţând radiaţii luminoase de înaltă energie si care se afla la 50.000 de ani lumină față de Pământ. Ortodocşii îl sărbătoresc pe Sfântul Ştefan, primul martir creştin.

Chiftele din carne de porc mistreţ

Ingrediente:

500 g carne macră
100 g pesmet
1 ceapă albă
1 ou
1 lingură făină
3 căţei usturoi
Sare, piper
½ legătură pătrunjel
Ulei pentru prăjit

Preparare:

Carnea şi ceapa se dau prin maşina de tocat de 2 ori, apoi se adaugă oul, făina, pesmetul, piperul, sare, pătrunjelul tocat şi usturoiul pisat. Se omogenizează bine, se frământă, apoi se formează nişte bile mici şi plate, care se prăjesc în ulei încins. Se servesc cu cartofi piure şi murături.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive cu carne, Bucătăria românească, Carne de porc, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Rețete cu vânat.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*