Porumbel pane

Porumbel pane


26 decembrie – în 1982, Time Magazine acordă titlul de Omul Anului – pentru prima dată nu unei fiinţe ci PC-ului. În 1986 se numără pe Planeta Albastră 5 miliarde de locuitori. În 1848 are loc la Iaşi, premiera primei opere româneşti „Baba Hârca“, de Matei Millo În insulele Solomon azi e Ziua Recunostinţei, în Africa de Sud este Ziua Bunătăţii.

Porumbel pane

Ingrediente:

4 porumbei de carne
100 g unt
Piper pisat
2-3 ouă
Făină
100 g pesmet
Sare

Preparare:

Se folosesc porumbei tineri, cu picioare galbene. Se jumulesc ca şi puii fără a-i opări. Se scot intestinele, se spală, se taie sferturi cu o foarfecă pentru cărnuri, se bat puţin, se presară sare şi piper. Se trec prin făină, ou, pesmet, apoi se prăjesc în unt încălzit, până se rumenesc pe ambele părţi.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria românească, Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*