Salată de măsline

Salată de măsline


7 decembrie – în 1742 a fost inaugurată Opera Regală din Berlin, actuala Operă de Stat; inaugurarea Operei Regale a avut loc cu spectacolul “Cezar şi Cleopatra” de Karl Heinrich Graun, 1881 este anul în care a fost întemeiată “Societatea Politehnică din România”; primul preşedinte a fost Dimitrie Frunză. 1966: aduce decretul privind aderarea României la Convenţia internaţională pentru ocrotirea vieţii omeneşti pe mare, încheiată la Londra. În anul 521 se naşte Sfântul Columba, misionar creştin, scoţian, iar în anul 43 î.CH moare Cicero, politican şi autor roman. Este Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile.

Salată de măsline
www.urbanlifestyle.ro

Ingrediente:

200 g măsline, fără sâmburi
80 ml lapte
40 ml suc de lămâie
60 g salată verde (câteva frunze)
150 g miez de franzelă
120 ml untdelemn
50 g ceapă

Preparare:

Se dau măslinele împreună cu miezul de pâine înmuiat în lapte şi stors bine, prin maşina de tocat. Se freacă preparatul cu untdelemn – turnat gradual. La sfârşit se adaugă ceapa tocată fin şi zeama de lămâie, se decorează cu frunze de salată verde.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*