Salată portugheză

Salată portugheză


9 decembrie – 1846: În sala „Momolo” din Bucureşti are loc primul concert al lui Franz Liszt, susţinut în România, iar câţiva ani mai târziu, în 1894, pe strazile Bucureştiului a început să circule primul tramvai electric (purtând numarul 14), de la Cotroceni la Obor. În 1934, Dinu Lipatti, compozitorul român, primeşte Premiul de compoziţie „George Enescu” pentru suita simfonică „Şătrarii”. În 1571 se naşte Metius, matematician şi astronom danez, iar în 1641 moare A. van Dyck, pictor flamand. Este Ziua Internaţională împotriva Corupţiei.

Ingrediente:

150 g ardei gras
100 g măsline, fără sâmburi
300 g carne de pasăre
60 ml oţet
20 g sare
150 g roşii
150 g orez
60 ml ulei
2 g piper

Preparare:

Se coc ardeii, se curăţă, se taie bucăţele şi se amestecă cu: orezul fiert, roşiile tăiate felii, carnea de pasăre fiartă şi tăiată cubuleţe, măslinele tocate mărunt. Se toarnă deasupra un sos format din: ulei, oţet, sare şi piper.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria portugheză, Reţeta zilei, Salate.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*