Cremă cu brânză albastră

Cremă cu brânză albastră


6 ianuarie – în 1929, Maica Tereza ajunge la Calcutta pentru a ajuta saracii și oamenii bolnavi. În 1950, Prin Decretul nr.6/6 ianuarie 1950, promulgat de Prezidiul Marii Adunări Naționale, la 13 ianuarie 1950, se hotăra înfiinţarea coloniilor (lagărelor) de muncă. Lagărele îşi încep activitatea la 14 ianuarie 1950. Între 1950-1954, au fost internate în lagărele de muncă 22077 de persoane. În 1897 se naște scriitorul român Ionel Teodoreanu, iar în 1852 moare inventatorul alfabetului Braille, Louis Braille. Este ziua Botezului Domnului, Dumnezeiască Arătare.

Cremă cu brânză albastră

Ingrediente:

250 g brânză albastră, rasă
220 g cremă de brânză
2 linguri lapte
2 linguri maioneză
pătrunjel tocat

Preparare:

Într-un bol se amestecă brânzeturile cu laptele şi maioneza, se învârte bine cu mixerul, până ce compoziţia devine cremoasă, după care se asezonează cu pătrunjel şi se poate servi.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Aperitive cu brânză, Bucătăria americană, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*