Iepure cu smântână

Iepure cu smântână


3 ianuarie – în 1521, Papa Leon al X-lea îl excomunică pe Martin Luther printr-o Bulă Papală, pentru cele 95 de teze care invocau interdicția comerțului cu indulgențe, reformatorul protestant al unor practici din Biserica Catolică – care a creat Biserica Luterană. În 106 î.e.n se naște Cicero, politician și filozof roman, iar în 1875 moare Pierre Larousse, lexicograf și enciclopedist francez.

Iepure cu smântână

Ingrediente:

1 kg carne de iepure
100 g slănină
100 g unt
150 ml smântână

Preparare:

Carnea de iepure se ţine 10 ore într-o marinată de ceapă, sare, condimente şi vin. Se scoate din marinată şi se împănează după gust, cu felioare de slănină, apoi se unge cu unt şi se dă la cuptor. Când se rumeneşte, se stropeşte cu zeama de marinată şi se întoarce treptat pe toate părţile. Peste carnea friptă se toarnă smântână şi se poate servi.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Rețete cu vânat.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*