Onion rings

Onion rings


10 ianuarie – în 1810 este anulată căsătoria dintre Napoleon și Josephine. În 1920, Liga Națiunilor organizează prima întâlnire în care ratifică Tratatul de la Versailles, sfârșind astfel Primul Război Mondial. În 1989 trupele cubaneze încep să se retragă din Angola, după o lungă prezență din timpul Razboiului Civil dintre 1975-2002. În 1984 Sua reînnoadă relațiile diplomatice cu Vaticanul, după o întrerupere de 117 ani. În 1966 a avut loc premiera filmului “Duminica la ora 6“, în regia lui Lucian Pintilie, care a câştigat Premiul special al juriului la Festivalul de la Mar del Plata. În 1883 se naște Alexei Tolstoi, specializat în literatura SF, în familia unuia dintre membrii sărăciți ai familiei conților Tolstoi. iar în 1939 moare Hariclea Darclée (Hartulari), soprană lirică româncă.

Onion rings

Ingrediente:

2 cepe mari albe
2 cepe roşii
2 linguri ulei de măsline
1 lingură unt
sare şi piper negru măcinat, după gust
2 ouă
făină

Preparare:

Într-o tigaie largă se pune untul la topit în uleiul de măsline. Se taie cepele inele se dau prin ouăle bătute cu făină, piper și sare, să iasă de consistența pastei pentru clătite, şi se împrăştie în untul topit, se sărează puţin şi se călesc la foc mic, 3-4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc puţin. Se servesc calde.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Bucătăria americană, Garnituri, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*