Panzanella italiană

Panzanella italiană


14 ianuarie – În 1514 Papa Leon al X-lea emite o bulă papală împotriva sclaviei , câțiva ani mai târziu, în 1539 Spania anexează Cuba. 1547 este anul în care Ivan al IV-lea Cel Groaznic ia titlul de ţar al Rusiei. În 1861 se naște sultanul Mahomed al 4-lea, iar în anul 17 î.H moare poetul roman Ovidiu. În Italia are loc spectacolul nunților.

Panzanella italiană

Ingrediente:

1 baghetă
5 roşii
1 ceapă verde
5 linguriţe busuioc
1 căţel de usturoi
ulei
5 linguriţe oţet

Preparare:

Se zdrobeşte usturoiul, se taie roşiile cuburi, se toacă ceapa şi busuiocul. Se taie bagheta în 2. Una dintre părţi se unge cu usturoi zdrobit şi ulei, apoi se taie cuburi şi se prăjeşte. Se amestecă roşiile cu ceapa. Se adaugă crutoanele şi busuiocul. Separat, se prepară un sos din oţet, ulei şi condimente, care se toarnă peste salată şi se amestecă.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria italiană, Reţeta zilei, Salate.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*