Salată de spanac şi portocale

Salată de spanac şi portocale


13 ianuarie – În 1559 Regina Elisabeta I a Angliei a fost încoronată la Westminster Abbey, în 1602 este publicată piesa lui William Shakespeare, “Nevestele vesele din Windsor”, iar în1610 Galileo Galilei descoperă cel de-al patrulea satelit al planetei Jupiter, Callisto. În 1926 România aderă la Convenţia de la Geneva din 9 decembrie 1923, referitoare la regimul internaţional al căilor ferate, şi la Convenţia de la Geneva din 3 noiembrie 1923, privind simplificarea formalităţilor vamale. Se naște în 1879 Ion Borcea, naturalist român, iar în 1629 moare Wyatt Earp, legendarul justiţiar, unul dintre cei mai cunoscuţi pistolari din Vestul sălbatic. În India este Festivalul cămilei, în oraşul-cetate Bikaner.

Salată de spanac şi portocale

Ingrediente:

1 ceapă
1 linguriţă seminţe de susan
1 ardei
1 portocală
oţet
1 legătură spanac
sare
5 linguriţe suc de portocale

Preparare:

Se toacă spanacul şi se condimentează. Se toacă ardeiul şi ceapa. Portocala se feliază şi se amestecă cu celelalte ingrediente. Susanul se prăjeşte, se macină, se amestecă cu suc de portocale, oţet, sare şi se toarnă peste salată.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria irlandeză, Reţeta zilei, Salate.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*