Sos Pesto cu frunze de coriandru

Sos Pesto cu frunze de coriandru


27 ianuarie – În 1593 Vaticanul deschide procesul de 7 ani împotriva lui Giordano Bruno În 1888 este fondată la Washington Societatea National Geographic, iar în 1903 se creează Confederația patronală UGIR – Uniunea Generală a Industriașilor din România. În 1915 marina Statelor Unite ocupă Haiti. În 1775 se naște filozoful german Schelling, iar în 1901 moare compozitorul italian Giuseppe Verdi.

Ingrediente:

500 g frunze coriandru proaspăt, fără codițe
125 g migdale decojite
2 cepe roşii, tocate
60 ml ulei de măsline
½ linguriţă ardei iute tocat, fără seminţe
½ linguriţă sare

Preparare:

Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se piseaza împreună coriandru, migdalele, ceapa tocată, ardeiul; se presară puţină sare şi se toarnă treptat uleiul de măsline. Acest sos se distribuie în forme, care se acoperă cu folie de plastic, apoi se dau la congelator.
Când s-a întărit sosul se scoate şi se pune într-o pungă sigilată, care se păstrează la congelator. Se folosesc cuburi din acest sos Pesto, când este nevoie.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*