Tabbouleh

Tabbouleh


reţetă oferită de Nadia Turcu

6 persoane

Ingrediente:
2 castraveți mici, proaspeți
1 salată verde
16 legături mici de pătrunjel proaspăt sau 4-5 legături mari
6 roșii
2 legături ceapă verde
Sucul de la 3 lămâi
1 legătură mentă proaspătă sau 3 linguri mentă uscată
150 g burgul sau smaid
1 linguriță sumak
Sare, boia dulce
Ulei de măsline

Preparare:

Castraveții, salata verde, pătrunjelul și ceapa verde se mărunțesc foarte fin. Separat, se taie roșiile cubulețe și se amestecă cu burgul, se lasă să stea 20 de minute. În final se omogenizează toate și se aranjează frumos pe un platou. Se garnisește cu frunze de salată verde.

Tabbouleh (7 fotografii)
23 Ianuarie 2010

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria libaneză, Reţete cu poze, Reţetele voastre, Salate, Salate cu legume.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*