Clătite cu ficat de pasăre

Clătite cu ficat de pasăre


Rețetă oferită de Raluca Ursu

Ingrediente:
500 g ficat pasăre
500 g roșii decojite, în bullion
4 cepe albe
3 căței usturoi
1 pahar vin roșu/alb
Sare, piper
Boia dulce, chimen, busuioc
6 clătite

Preparare:

Se călesc ceapa și ficatul de pui 20 de minute, amestecând mereu. Când ficatul este gata, se sărează, piperează. Se stinge cu un pahar vin alb sau roșu. Se pizează toată compoziția, dar nu foarte mărunt.

Se călește o ceapă cu usturoiul feliat, se incorporează roșiile, fără pielițe, și bulionul, se asezonează cu sare, piper, busuioc.

Într-o tavă termorezistentă se pune jumătate cantitate din sosul de roșii și ceapă, se clădesc 6 clătite, umplute cu ficat și rulate, se toarnă restul de sos de roșii. Se dă la cuptorul încins cca 20-30 minute.

Clatite cu ficat de pasare (19 fotografii)
2 Februarie 2010

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu carne, Clătite / Plăcinte, Mâncăruri cu carne, Reţete cu poze, Reţetele voastre.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*