Fasole boabe cu orez

Fasole boabe cu orez


21 februarie – 1431: Începe procesul Ioanei d’Arc, în 1848 apare, la Londra, Manifestul Partidului Comunist, redactat de Karl Marx şi Friedrich Engels. 1972: Lansarea romanului Marele singuratic, de Marin Preda – povestea continuată a lui Niculae Moromete, mezinul familiei, devenit la maturitate inginer horticol la o seră din apropierea Bucureștiului. În 1893 se naște chitaristul spaniol Segovia, iar în 1677 moare filozoful olandez Spinoza. Este ziua internațională a limbii materne (UNESCO).

Ingrediente :

500 g carne de vită, tăiată bucăți mici
1 cățel de usturoi
1 pahar de sos de roșii
1 L apă
250 g boabe de fasole

Preparare:

Se înmoaie fasolea 12 ore. Separat, se prăjește carnea până devine maronie, se adaugă sosul de roșii și usturoiul pisat. Se mai lasă la foc mic încă 5-6 minute, amestecând continuu. Se toarnă apa și fasolea și se lasă la foc mic până se înmoaie fasolea. Se servește cu pilaf de orez.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de vită, Orez, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*