File de porc pane

File de porc pane


14 februarie – 1851: S–a înfiinţat, la Paris, Junimea română, societate politică şi culturală a tinerilor studenţi români din Paris, îndrumaţi de N. Bălcescu, C.A.Rosetti, 1966: În publicaţia „New York Times” a apărut „Apelul către poporul şi Congresul SUA”, prin care profesorii din 69 de universităţi cereau încetarea intervenţiei americane în Vietnam. În 1936 se naște regizorul argentinian Fernando Solanas, iar în 1405 moare Timur, lider mongol, creatorul Imperiului Timurid precum și a dinastiei Timurid.

Ingrediente:

1 file de porc
pesmet
pătrunjel tocat
1 ou
100 g brânză mozzarella
sare, piper, după gust
piure de tomate
ulei pentru prăjit
ulei de măsline

Preparare:

Se taie carnea cuburi, se sărează și se freacă cu pătrunjel tocat, se lasă la macerat minim 5 ore. Separat, se bate oul cu pesmet. Se dau bucățile din carne prin ou cu pesmet, apoi se prăjesc 2 minute pe fiecare parte. Se dau prin mozzarella rasă, așa fierbinți. Se servesc cu piure de tomate.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de porc, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*