Mușchi de porc, în lapte

Mușchi de porc, în lapte


12 februarie – 1912: China adoptă calendarul gregorian. 1996: Yasser Arafat a depus jurământul în calitate de prim preşedinte ales (20 ianuarie 1996) al Autorităţii Naţionale Palestiniene. 2000: A avut loc, la Bucureşti, reuniunea statelor membre ale Pactului de Stabilitate din Europa de Sud-Est, la nivelul şefilor de state şi de guverne, la finele căreia a fost semnată Carta relaţiilor de bună vecinătate, stabilitate, securitate şi cooperare în Europa de Sud-Est. În 1984 moare prozatorul, poetul argentinian Julio Cortazar.

Ingrediente:

1 kg mușchi de porc, fără os
sare, piper măcinat, după gust
4 cești lapte
2 linguri unt
¼ ceașcă suc de lămâie

Preparare:

Se pune mușchiul de porc într-o formă pentru cuptor, se omogenizează laptele cu sucul de lămâie și se toarnă peste carne. Se acoperă vasul și se lasă să stea peste noapte, la frigider. Se scoate carnea, se tamponează cu prosop de hârtie, se asezonează cu sare și piper.
Se topește untul, se adaugă carnea și se prăjește pe toate părțile. Se scoate carnea și se transferă înapoi, în vasul cu lapte. Se introduce la cuptor pentru 2 ore, la foc potrivit, cu vasul descoperit.
Se feliază carnea și se servește cu orez cald, cartofi sau salată de legume.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de porc, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*