Nachos umpluți cu carne de porc (Mexic)

Nachos umpluți cu carne de porc (Mexic)


2 februarie – în 1536 conchistadorul spaniol Pedro de Mendoza fondează Buenos Aires, din Argentina. În 1848 este semnat Tratatul de pace – Guadalupe Hidalgo – în urma războiului dintre Mexic și America, din 1848, ca urmare a anexării Texasului de către America, considerat ca parte a teritoriului mexican, tratat care asigură persoanele de origine mexicană asupra dreptului la proprietate pentru terenurile deținute în Texas. În 1922 este publicat Ulise, al lui James Joyce. În 1882 se naște scriitorul irlandez James Joyce. În 1660 moare pictorul danez Govert Flinck. Creștin-ortodocșii sărbătoresc Întâmpinarea Domnului.

Ingrediente:

300 g carne macră de porc
30 g ulei de măsline
1 cățel de usturoi, pisat
sare, piper după gust
200 g brânză
2-3 ardei iuți murați

Preparare:

O bucată de carne subţire se bate şi se freacă cu ulei de măsline şi un căţel de usturoi pisat. Se presară piper din abundenţă şi se prăjeşte la grătar. Se sărează după gust şi se taie în cubuleţe de 2 cm.
Se împrăştie totul peste feliile de nachos presărate cu brânză, iar deasupra se adaugă bucăţile de ardei muraţi (dacă s-a răcit, carnea este bine să fie reîncălzită puţin).

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria mexicană, Carne de porc, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*