Salată de mango, creveţi şi ardei

Salată de mango, creveţi şi ardei


Rețetă trimisă de Mona Ștefan

Ingrediente:
200 g creveţi decorticaţi, fierţi
100 g frunze de salată verde
½ mango copt
½ lămâie
1 roşie
1 ardei gras, roşu
1 ceapă mică
1 lingură de ulei
1 praf de ghimbir
sare şi piper, după gust

Preparare:
Se spală salata şi se scurge bine, apoi se spală roşia şi se taie cubuleţe. Se amestecă salata cu roşia şi se aşază pe mijlocul unui platou. Se stoarce lămâia iar zeama obţinută se îmbină cu uleiul, sarea, piperul şi ghimbirul, apoi cu ceapa tocată şi ardeiul mărunţit.
Mango se taie lamele subţiri şi se pune în jurul salatei din mijlocul platoului, peste care se adaugă mai apoi creveţii curăţaţi. Platoul se asezonează cu puţin sos şi se poate servi.

Salata de mango creveţi si ardei (9 fotografii)
6 Februarie 2010

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete cu poze, Reţetele voastre, Salate, Salate cu legume.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*