Sos cremos de anşoa

Sos cremos de anşoa


1 februarie – în 1884 se publică primul volum al Oxford English Dictionary, de la litera A la grupul ANT, în 1918 Rusia adoptă calendarul gregorian, iar în 1924 Marea Britanie recunoaște URSS. 1979: Ayatolahul Khomeini s-a întors la Teheran (Iran), după 15 ani de exil. În 1934 se naște Nicolae Breban, scriitor român, iar în 1944 moare Mondrian, pictorul olandez. În Etiopia este Ziua Patrioților, ce reprezintă sfârșitul ocupației italiene din 1941.

Ingrediente:

1 borcănel cu anşoa
50 g unt

Preparare:

Se curăţă anşoa, se limpezeşte şi se îndepărtează oasele, apoi se scurge şi se pisează piure, alături de unt. Se amestecă bine şi se serveşte cu sandwichuri sau ca dressing pentru salate.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*