Bulgur cu praz

Bulgur cu praz


Ingrediente:

150 g prune uscate
125 ml ulei
900 g praz
250 g bulgur
1 linguriţă boia
600 ml apă fiartă
apă caldă
sare

Preparare:

Se pun prunele în oală, se acoperă cu apă şi se lasă deoparte, la înmuiat.
Se pune uleiul şi puţină apă în tigaie, se adaugă prazul, se acoperă şi se fierbe 5 minute, la foc mic, amestecând mereu, până se înmoaie.
Se incorporează bulgurul, boia şi apa fierbinte, se acoperă şi se fierbe încă 10 minute. Urmează prunele înmuiate şi condimentele. Când totul se înmoaie, se ia de pe foc şi se serveşte fierbinte.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Mâncăruri cu legume, Reţete de post.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*