Cartofi umpluţi cu bacon și mozzarella

Cartofi umpluţi cu bacon și mozzarella


21 martie – 1871: Jurnalistul american Henry Morton Stanley îşi începe călătoria în Africa în căutarea exploratorului britanic David Livingstone, în 1963 vestita închisoare Alcatraz de lângă Golden Gate din San Francisco şi-a închis oficial porţile. Este Ziua Internațională de luptă împotriva Discriminării Rasiale, Ziua Internațională a Teatrului de Păpuși și Ziua Internațională de combatere a Insomniei.

Ingrediente:
8 cartofi
250 g bacon
50 g unt
150 g mozzarella
Sare, piper

Preparare:
Cartofii se curăță de coajă și se taie jumătăți, de-a lungul. Se scobesc în interior, după care se învelesc în folie de aluminiu. Baconul se piperează. În fiecare cartof se pune puțin unt, puțină sare, apoi câteva fire de bacon. Se aranjează frumos, unul lângă altul într-o tavă, pe hârtie de copt, iar tava se dă la cuptor pentru 15 minute sau până sunt făcuți cartofii. Se scoate tava, iar pe fiecare cartof se așază o bucată de mozzarella, se dă tava iar la cuptor pentru 5-7 minute, până se topește puțin brânza. Se servesc cu salată.

Cartofi umpluti cu bacon si mozzarella (3 fotografii)
21 Martie 2010

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu carne, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Reţete cu poze.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*