Ciuperci usturoiate

Ciuperci usturoiate


Ingrediente:

1 kg ciuperci proaspete, mari
½ cană ulei de măsline
4 căței de usturoi, zdrobiți
sare, piper alb, după gust
pătrunjel

Preparare:

Se spală bine ciupercile, se înlătură codițele, se vor folosi doar pălărioarele. Se omogenizează uleiul cu usturoiul pisat și pătrunjelul fin tocat, se potrivește la gust de sare și piper. Se încinge uleiul într-o tigaie cu diametru mare, pălărioarele se dau prin pasta preparată anterior și se prăjesc, întorcându-le pe ambele părți, la interval de câteva minute, până se rumenesc. Se servesc calde, cu pâine.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ciuperci, Mâncăruri cu ciuperci, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*