Kuskus cu fistic

Kuskus cu fistic


Ingrediente:

½ cană cușcuș
1 ceapă albă, mică
2 linguri ulei de măsline
3 caise uscate, tăiate mărunt
3 linguri fistic
3 linguri migdale albe
1 linguriță mentă
sare, piper, după gust

Preparare:

Se înmoaie caisele uscate în apă rece, apoi se taie mărunt. Se decojește fisticul, migdalele se taie feliuțe. Se sotează ceapa în ulei, se adaugă cușcușul și se amestecă, la foc potrivit, 4-5 minute. Se toarnă apă, caisele, se asezonează cu sare și piper, se fierbe totul 10 minute, la foc mediu, până se evaporă apa. Se presară fisticul, migdalele și menta proaspătă. Se omogenizează și se servește cald.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Pizza şi paste, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*