Labneh

Labneh


10 martie – în 1848, Tratatul de la Guadalupe Hidalgo – este ratificat de senatul SUA, sfârșind astfel războiul americano-mexican. În 1876 – Graham Bell dă primul telefon din istorie spunând – Domnule Watson, veniți până aici, vreau să vă văd. În 1922 – Mahatma Gandhi este arestat în India pentru instigare la revoltă, este condamnat la 6 ani de detenție, eliberat peste doi ani pentru o operație de apendicită. Se naște în 1903 Bix Beiderbecke – cântăreț american de jazz. Se naște în 1948 Zelda Fitzgerald, romancieră americană, soția lui F. Scott Fitzgerald.

Ingrediente:

16 cești cu iaurt foarte gras
sare, după gust
¼ ceașcă ulei de măsline

Preparare:

Se pune tifon într-o strecurătoare mare, în care se adaugă iaurtul asezonat cu sare. Se lasă să se scurgă 24 de ore, la frigider.
Se pune într-un bol mai mare, se face o gaură la mijloc și se adaugă ulei de măsline.
Se poate servi cu pita, frunze de mentă sau usturoi pisat. Pe pita se pot adăuga felii subțiri de castravete proaspăt și roșii.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*