Pâinișoară cu zucchini

Pâinișoară cu zucchini


Ingrediente:

2 căni făină
1 linguriță praf de copt
1 linguriţă sare
3 linguriţe scorţişoară
3 ouă
1 cană ulei vegetal
1 ½ linguriță zahăr
2 căni dovlecel ras
2 linguriţe vanilie
1 cană alune tocate
1 cană stafide

Preparare:

Se amestecă făina cu praful de copt, sarea şi scorţişoara măcinată. Se face un amestec din ouă, zahăr, dovlecel şi vanilie. Se pune totul într-un bol şi se bate, apoi se încorporează făina.
Pasta obţinută se amestecă cu stafidele şi alunele, apoi se toarnă pe o tavă unsă şi se coace 40 de minute până creşte şi se rumeneşte. Se face testul cu scobitoarea, apoi se lasă să se răcească puţin şi se taie felii.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Pâine şi patiserie, Reţete de post.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*