Rulouri de vinete

Rulouri de vinete


1 martie – La 1700, Suedia indroduce propriu său calendar – calendarul suedez, înainte de a adopta Calendarul Gregorian – în 1753. În 1803 Ohio devine cel de-al 17-lea stat al SUA, iar în 1867 – Nebraska devine cel de-al 37-lea stat al SUA. În 1946 Banca Angliei este naționalizată. În 1810 se naște compozitorul polonez F. Chopin. 1 martie este ziua Mărțișorului, semn al sosirii primăverii.

Ingrediente:

2 vinete
200 g brânză de capră
4 felii de șuncă York
frunze de busuioc
ulei de măsline

Preparare:

Se zdrobește brânza de capră și se amestecă cu busuiocul pisat și puțin piper. Se pune deoparte. Se spală vinetele și se taie longitudinal, în felii subțiri. Într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline, se rumenesc feliile de vinete. Se scot, se așază deasupra lor fâșii subțiri de șuncă, se acoperă cu mixtura de busuioc. Se rulează. Se garnisesc cu o linguriță oțet balsamic.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu carne, Aperitive cu legume, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*