Salata ciobanului

Salata ciobanului


Ingrediente:

2 roșii mari
1 ceapă medie
1 ardei gras
1 castravete
½ buchețel pătrunjel
¼ buchețel mentă proaspătă
1 lămâie
30 ml ulei de măsline
sare, după gust

Preparare:

Se feliază ceapa, se storc feliile în palme, apoi se adaugă puțină sare. După 3 minute se clătește în apă rece și se lasă să se scurgă de apă. Roșiile și castravetele se taie rondele, ardeiul fâșii. Se toacă pătrunjel și mentă proaspătă. Se pun toate într-un bol adânc, se omogenizează, se sărează. Se stoarce zeama de la o lămâie, apoi se potrivește de ulei. Se servește lângă preparatele din carne.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*