Salată de cartofi cu alune pecan

Salată de cartofi cu alune pecan


Ingrediente:

500 g cartofi
3 linguriţe alune pecan
ulei
1 linguriţă tarhon
1 linguriţă muştar
1 linguriţă piper
1 ceapă verde
miere
1 linguriţă sare
1 linguriţă oţet
1 castravete murat

Preparare:

Se toacă alunele prăjite, tarhonul şi ceapa verde. Se amestecă oţetul, muştarul, uleiul şi mierea şi se condimentează cu sare şi piper, după gust, compoziţia se omogenizează cu furculiţa.
Se fierb cartofii o jumătate de oră, în apă cu sare, la foc mic. Se scurg, se răcesc şi se taie cuburi, după care se amestecă cu tarhonul, ceapa şi castraveţii tocaţi şi sosul format.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*