Salată de fasole, chimen şi porumb

Salată de fasole, chimen şi porumb


Ingrediente:

1 ceaşcă porumb
3 ceşti fasole neagră
oţet
sare
ulei
1 ceapă
piper
1 ardei
chimen

Preparare:

Se lasă fasolea 12 ore la înmuiat, apoi se fierbe în apă cu sare. Se toacă ceapa şi ardeiul şi se amestecă cu fasolea şi porumbul. Se blendează chimenul zdrobit cu puţin oţet, ulei, sare şi piper. Se toarnă peste salată.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*