Salată de sparanghel cu mandarine

Salată de sparanghel cu mandarine


Ingrediente:

400 g sparanghel
200 g compot de mandarine
1 ardei gras, verde

Pentru sos:

5 linguri ulei vegetal
2 linguri oţet din vin
1 lingură sos Worcestershire
1 pliculeţ de zahăr
sare, piper, după gust

Preparare:

Se curăţă şi se spală sparanghelul, apoi se fierbe în apă clocotită, cu sare. Se scoate, se scurge de apă şi se taie bucăţi de 4 cm lungime. Feliile de mandarine din compot se scurg de sirop. Ardeiul se curăţă de cotor şi seminţe şi se taie fâşii foarte subţiri. Se amestecă toate ingredientele, deasupra se toarnă sosul format din combinarea ingredientelor pentru sos. Se serveşte rece.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*