Supă de orez cu tomate

Supă de orez cu tomate


Ingrediente:

1 ceapă albă, mare, tăiată julien
1 ½ ceașcă orez prefiert
2 roșii
2-3 linguri ulei
2 linguri busuioc proaspăt
sare, piper, oregano, zahăr, după gust

Preparare:

Se opăresc roșiile, se decojesc, apoi se taie cubulețe. Se călește orezul în ulei, împreună cu ceapa. Se adaugă roșiile. Se toarnă 2-3 căni cu apă, se fierb toate, se incorporează busuiocul. Se asezonează după gust. Se servește caldă.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţete de post, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

2 raspunsuri la Cartofi gratinaţi la cuptor, de post

  1. katy a spus:

    retetele nu pot fi listate,de ce?

  2. Andreea a spus:

    Le poti da copy-paste , le pui intr-un fisier word si le listezi fara nicio prb .

Exprimați-vă opinia

*