Carne de miel cu sos curry

Carne de miel cu sos curry


Ingrediente:

800 g pulpă de miel dezosată, tăiată cuburi
75 g nucă de cocos uscată
200 ml supă de legume
1 iaurt
3 căţei de usturoi, zdrobiţi
3 cepe albe tocate fin
2 linguri de curry dulce
1 lingură concentrat de roşii
1 lingură de unt
sare, piper

Preparare:

Cuburile de carne de miel se prăjesc într-o tigaie cu unt încins, apoi se scot pe un platou. În aceeaşi tigaie se căleşte ceapa, se adaugă şi usturoiul, jumătate din nuca de cocos şi curry. Se amestecă bine şi se completează cu supa de legume, concentratul de roşii şi cu iaurtul.
Se condimentează cu sare şi piper, se pun cuburile de miel peste, se acoperă totul cu un capac şi se fierbe înăbuşit timp de 30 de minute. Când carnea este pătrunsă, se scoate, se trece prin nucă de cocos şi se aranjează pe un platou. Sosul se mixează şi se toarnă fierbinte peste cubuleţele de miel.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Carne de miel, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Reţete de Paşti.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*