Chifteluţe de cod cu smântână

Chifteluţe de cod cu smântână


30 aprilie – 1789: Pe terasa de la Federal Hall din Wall Street, la New York, George Washington depune jurământul, devenind astfel primul Preşedinte al SUA. 1939: Franklin Delano Roosevelt este primul Preşedinte american care a apărut pe postul de televiziune. 1970: Preşedintele Nixon anunţă că forţele Statelor Unite şi ale Vietnamului de Sud vor invada Cambodgia pentru atacarea “templelor” folosite de forţele comuniste.

Ingrediente:

600 g cod curăţat, tocat şi sărat
600 g piure de cartofi
2 gălbenuşuri de ou
50 g unt
100 ml smântână
1 lămâie
pătrunjel tocat, pentru decorat

Preparare:

Se combină carnea de peşte cu piureul de cartofi, gălbenuşurile de ou, untul şi smântâna. Se frământă bine şi din compoziţia obţinută se modelează bile care se prăjesc în ulei încins. Se scot pe un platou, se stoarce lămâia deasupra şi se garnisesc cu pătrunjel.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu peşte, Chiftele şi găluşte, Peşte, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*