Miel la grătar cu sos de castravete şi mentă

Miel la grătar cu sos de castravete şi mentă


Ingrediente:

8 cotlete de miel
150 ml iaurt
250 g castravete tocat
1 căţel de usturoi zdrobit
1-2 linguriţe sirop de mentă
sare, piper

Preparare:

Se face un amestec din iaurt, castravete, usturoi şi sirop de mentă. Se condimentează cu sare şi piper, după gust, apoi se acoperă şi se dă la rece.
După 1 oră, carnea se dă prin compoziţia descrisă, se lasă 15 minute deoparte, apoi se prăjeşte pe grătar, la foc mediu. Se serveşte cu sosul rămas.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de miel, Fripturi, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Reţete de Paşti.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*