Salată cu anghinare

Salată cu anghinare


28 aprilie – În 1932 se anunță descoperirea unui vaccin uman pentru Febra galbenă, o boală virală acută hemoragică – transmisă prin mușcătura țânțarului din specia Aedes aegypti. În secolul 19 febra tifoidă a atins vârful epidemic, aceasta se manifesta prin stări febrile, vomă și dureri , fiind fatală în doar câteva zile. Un vaccin cât de cât sigur s-a descoperit în secolul 20, de aceea se recomandă vaccinarea turiștilor din zonele tropicale. Organizația Mondială a Sănătății – estimează ca anual se înregistrează 200.000 cazuri de îmbolnăviri și 30.000 decese – în rândul populației nevaccinate, 90% din persoanele bolnave aflându-se în populația din Africa.

Ingrediente:

2 inimi de anghinare
100 g crutoane cu usturoi
1 ceapă roşie, tocată fin
un amestec de varză roşie, salată verde şi salată iceberg
3 linguri ulei
sare şi piper, după gust

Preparare:

Se căleşte ceapa roşie, apoi se combină cu salatele, cu inimile de anghinare tăiate în 4. Se adaugă crutoanele, se omogenizează salata şi se condimentează cu sare şi piper, după care se poate servi.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*