Andive cu piept de pui – dietetic

Andive cu piept de pui – dietetic


4 mai –1997: Beatificarea lui Cefelino Jimenez Malla, cunoscut sub numele de El Pele, primul ţigan martir din istoria Bisericii Catolice. S-a născut la Fraga, Provincia Huesca, într-o familie de romi, tatăl său a fost comerciant, meserie pe care a practicat-o și el, trăind ca nomad. Deși nu a fost educat, cunoștea totuși Biblia – și a încercat să-i învețe pe copii despre creștinism. În timpul Războiului Civil din Spania, acesta a încercat să apere un preot catolic de trupele republicane, dar au fost arestați și împușcați împreună cu alți credincioși. Trupul său nu a fost găsit niciodată.

Ingrediente:
250 g andive
Piept de pui fiert
2 lingurițe ulei
Zeamă de lămâie
Sare
Sos de maioneză dietetic

Preparare:
Se aleg andive foarte proaspete, se curăță de frunzele galbene, vârfuri și disc, se spală în apă rece, cu rapiditate, întrucât în apă se amărăsc, apoi se taie crude, rondele, se amestecă cu pieptul de pui, tăiat mărunt. Se asezonează cu ulei, sare şi sos de maioneza dietetic.
Pentru sosul de maioneză dietetic – se fierbe 1 linguriță făină cu 200 ml lapte (diluat cu apă), până se obține un sos gros. După ce se răcește se freacă 1 gălbenuș cu câte puțin din sosul obținut și se incorporează 1 lingură de ulei gradual. Se adaugă suc de lămâie.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*