Broccoli gratinat

Broccoli gratinat


Ingrediente:

1 broccoli, fiert
1 cutie pastă de ciuperci
¼ ceaşcă maioneză
1 ceaşcă brânză cheddar rasă
1 linguriţă zeamă de lămâie
biscuiţi sărați, zdrobiţi

Preparare:

Se preîncălzeşte cuptorul (180ºC). Se desface broccoli în bucheţele. Intr-un bol, se amestecă pasta de ciuperci, maioneză, brânza rasă şi zeama de lămâie. Intr-o cratiţă se combină acest soc cu broccoli şi se garniseşte cu biscuiţii mărunţiţi. Se pune la cuptor, fără capac; se lasă până când se rumeneşte brânza.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*