Desert proaspăt de mango cu ananas

Desert proaspăt de mango cu ananas


17 mai – 1957: Regizorul Ion Popescu-Gopo a fost premiat la Cannes cu Marele Premiu Palme d’or pentru scurt metraj, pentru filmul de desen animat „Scurtă istorie”. 1992: Demonstraţii în Bangkok împotrivă regimului militar. 450 de oameni sunt împuşcaţi, ceeace duce la declanşarea democratizării a ţării. 1995: Pentru prima dată, un român, Constantin Lăcătuşu a reuşit să ajungă pe cel mai înalt vârf al lumii, Everest (8.848 m.)

Ingrediente:

1 mango, tăiat felii fine
1 ananas, tăiat cubuleţe
brânză dulce, pentru ornat
şerbet nucă de cocos,
şerbet mango
migdale feliate, pentru decorat
zeama de la 1 lămâie

Preparare:

Se distribuie fructele în 4 boluri, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se pun la frigider. În momentul servirii se pune câte un rulou de şerbet de cocos şi unul de mango în fiecare bol. Deasupra de adaugă brânză dulce şi câteva bucăţi de migdale.

Taguri: , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*