Pepene cu fructe roşii

Pepene cu fructe roşii


22 mai – 1948: Guvernul Petru Groza îi retrage cetăţenia regelui Mihai I şi altor membri ai familiei regale. În 1997, fostului rege Mihai i se redă cetăţenia română. 1960: Un cutremur de 9,5 pe scara Richter a lovit Chile; cel mai puternic seism înregistrat. 1990: Microsoft lansează sistemul de operare Windows 3.0.

Ingrediente:

1 pepene galben
100 g căpşuni
500 ml smântână
200 g zahăr pudră
fructe roşii, pentru ornat: căpşuni, zmeură, coacăze, mure…
10 bezele

Preparare:

Se presează pepenele piure; smântâna se bate spumă şi se îmbină cu zahărul pudră, apoi cu piureul de pepene.
Se pisează zmeura în mixer şi se toarnă într-o caserolă îmbrăcată în folie de aluminiu. Se adaugă crema de pepene şi se decorează cu bezele. Se acoperă caserola cu o folie alimentară şi se pune la congelator pentru cel puţin 4 ore. Se scoate cu 20 de minute înainte de a se servi, se îndepărtează folia şi se garniseşte pe mijloc cu fructe roşii.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Deserturi, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*