Salată de conopidă și mazăre, cu maioneză

Salată de conopidă și mazăre, cu maioneză


7 mai – Se naște în 1919 Eva Perón – cunoscută publicului ca soția președintelui argentinian, Juan Perón. Intențiile acestuia de a introduce o revoluție – de sus în jos – ca ministrul al Muncii – pentru îmbunătățirea sorții lucrătorilor – au avut un efect contrar în rândul elitei de la putere, în consecință, acesta a fost arestat, dar eliberat după doar 14 zile, datorită Evitei – ce-a reușit să mobilizeze grupurile de muncitori loiali lui Juan Peron.

Ingrediente:
200 g conopidă
½ gălbenuș
30 ml ulei
1 lingură zeamă de lămâie
Pătrunjel verde
1 lingură mazăre verde, fiartă
2-3 ciuperci fierte

Preparare:

Conopida curățată și spălată se fierbe în apă, până se înmoaie. Gălbenușul se freacă cu puțină zeamă de lămâie, se adaugă uleiul gradual. Se subțiază cu zeamă de lămâie și puțină apă, în care a fiert conopida. Se toarnă peste conopida fiartă și răcită, amestecată cu mazărea și ciupercile. Se servește cu pătrunjelul tocat deasupra.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume, Salate cu ouă.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*