Sos de arţar şi muştar

Sos de arţar şi muştar


13 iulie – 1908: Femeile concurează la Jocurile Olimpice moderne pentru prima dată, 1930: Primul Campionat Mondial de fotbal a fost organizată la Montevideo, Uruguay.

Ingrediente:

60 ml sirop de arţar
60 ml oţet de cedru
½ ceaşca zahăr de arţar
¼ ceaşcă muştar
¼ linguriţă de sare

Preparare:

Intr-o cratiţă mică se pun la fiert siropul de arţar, oţetul de cedru şi zahărul. Se lasă să scadă puţin, astfel încât să se obţină un amestec siropos. Se dă focul mic apoi se adaugă sarea şi muştarul. Se mai lasă 3-4 minute, fără să dea în clocot. Se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*