Supă de măcriş cu porumb dulce

Supă de măcriş cu porumb dulce


10 iulie – Se naște în 1922 Marcel Proust, romancier, eseist și critic francez, cunoscut mai ales pentru romanul – În căutarea timpului pierdut, operă publicată de Gallimard în șapte volume – timp de 14 ani. Romanul conține peste 2000 de personaje, a satirizat aristocraţia, a fost un analist al dragostei şi al geloziei, şi un pionier al romanului de introspecţie şi analiză ale conştiinţei. A creat peste 40 de personaje memorabile. Mai presus de toate mesajul cartii sale este afirmarea vieţii.

Ingrediente:

1 L supă de vită
400 g boabe porumb dulce
1 ou
1 mănunchi de măcriş, tocat mărunt
1 mănunchi de pătrunjel, tocat fin
1 linguriţă maghiran
sare şi piper, după gust

Preparare:

Se toarnă supa de vită într-o oală, se lasă să fiarbă şi se combină cu boabele de porumb, măcrişul, pătrunjelul, măghiranul şi se condimentează cu sare şi piper. Se lasă să fiarbă vreo 14 minute, timp în care se fierbe oul bine, apoi se feliază fin. Supa se toarnă în farfurii şi se garniseşte cu felii de ou.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*