Antricot de miel cu vinete la cuptor

Antricot de miel cu vinete la cuptor


Ingrediente:

600 g antricot de miel
1 vânătă
1 ceapă albă
250 ml supă de legume
150 g orez
500 g roşii din conservă
3 linguri unt
1 linguriţă maghiran
1 vârf de cuţit cimbru uscat
sare şi piper

Preparare:

Se taie carnea de miel fâşii, se prăjeşte bine pe ambele părţi în unt încins, apoi se scoate şi se aşază într-o tavă.
Vânăta se decojeşte, se taie cuburi care se lasă la înmuiat într-un vas cu apă sărată, timp de 15 minute, după care se scurge, se limpezeşte şi se împrăştie peste carnea din tavă, alături de ceapa călită în prealabil.
Orezul se căleşte în puţin unt, apoi se combină cu roşiile din conservă şi se toarnă peste compoziţia din tavă, se pune totul la cuptorul încins în prealabil şi se coace în jur de 1 oră jumătate sau până când mielul este bine pătruns.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria egipteană, Carne de miel, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*