Aripioare de pui marinate cu sirop de arţar

Aripioare de pui marinate cu sirop de arţar


Ingrediente:

1 kg aripi de pui tăiate în 2 la încheieturi
125 ml sirop de arţar
60 ml sos chili
1 ceapă tocată fin
2 linguri oţet de cedru
1 lingură muştar de Dijon
1 linguriţă sos Worcestershire

Preparare:

Într-un vas de sticlă se amestecă bine toate ingredientele, apoi se adaugă şi aripioarele de pui; se înglobează amestecul, se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă 4 ore la marinat, în frigider.
Puiul se scoate din marinată, se aşază apoi pe o tavă şi se pune la cuptor pentru 25 minute, până ce acesta îşi pierde aspectul rozuliu şi se rumeneşte; se stropeşte din când în când cu marinata de arţar şi se mai lasă la cuptor puţin. Se serveşte cald.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria canadiană, Carne de pasăre, Fripturi, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*