Chiftele de porc în sos de fructe

Chiftele de porc în sos de fructe


Ingrediente:

900 g carne de porc tocată
1 ceapă, tăiată subţire
120 g pesmet
1 ou
ulei, pentru prăjit
sare şi piper

Pentru sos:

125 ml sos de chili
125 ml suc de piersici
zeama de la o lămâie
½ lingură sos de soia
3 linguri casonadă (zahăr brun)
½ linguriţă praf muştar

Preparare:

Pentru chiftele, se combină carnea de porc, ceapa, oul, pesmetul, se omogenizează bine şi se condimentează cu sare şi piper. Se modelează chiftele şi se pun la rumenit în ulei încins, apoi se scurg pe şerveţele şi se lasă deoparte.
Pentru sos, se amestecă bine toate ingredientele.
Într-un cratiţă pentru cuptor se aşează chiftelele, peste care se varsă sosul şi se bagă la cuptor pentru aproximativ 1 oră.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria canadiană, Carne de porc, Chiftele şi găluşte, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*