Marinată cu miere pentru fripturi

Marinată cu miere pentru fripturi


Ingrediente:

65 ml ulei de măsline
85 ml suc de lămâie
5 linguri miere de albine
1 lingură usturoi pisat
1 linguriţă muştar de Dijon
1 linguriţă eşalotă mărunţită
1 linguriţă condimente pentru friptură
1 linguriţă pătrunjel mărunţit
sare, după gust
piper măcinat, după gust

Preparare:

Într-un castron larg se combină uleiul de măsline cu mierea şi sucul de lămâie, se adaugă apoi condimentele pentru friptură, usturoiul, eşalota, muştarul, se amestecă bine şi se condimentează cu sare, piper şi pătrunjel verde. Marinata obţinută se păstrează la rece şi se marinează carnea pentru friptură cu cel puţin 2 ore înainte de a o coace.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria canadiană, Fripturi, Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*